De 5-seconden trick voor AvèneJe ben veel te fors en loop hierdoor ​risico op gezondheidsproblemen. Het is essentieel teneinde af te vallen met weloverwogen bunkeren en genoeg beweging.

Ik heb zonnebrandcrème in een tube met Etos, sensitive lijn met spf 50. Maar er zit wanneer 2e ingrediënt octocrylene in. Het kan zijn een chemisch filter, kan ik dat immers ineens gebruiken?

Mijn gezin gebruikt weet jaren (sinds de geboorte met mijn eerste kind) vanaf 1993 het zonneprodukt Vision.

Dit word me eindelijk duidelijk het je weet super lang de verkeerde middelen toepassing, met name cosmetica…

Je gebruik veel middelen aangaande Vichy. Mijn foundation is Vichy Normaderm teint. Mijn vraag kan zijn of u bekend bent met die lijn en of u dan ook beseft ofwel deze lijn veel van deze stoffen bevat? Je mag immers een verpakking aangaande een foundation niet meer vinden haha.

Er bestaan volstrekt direct het er wel in heel heel veel producten irriterende stoffen uithangen. Wat je cruciaal vind is het jouw je opzettelijk bent het die stoffen niet goed zijn voor de huid; ze kunnen je huid irriteren en hiermee (onzichtbaar) verouderen.

Ik denk dat je onderstaande blog het allerbeste kan bekijken. Daar bestaan zoals je aangeeft prima natuurlijke ingrediënten , doch tevens ingrediënten die je liever ook niet op de huid wilt smeren.

Hoop misschien dat u mij nader kan verder helpen ofwel kan onderwijzen daar waar je beslist wat voor voel en aan heb.

Dit zou kunnen kunnen teneinde Pityrosporum folliculitis: , doch dit zou ook eczeem ofwel allergie mogen zijn. Doch dit kan zijn sowieso duidelijk even voorbij de huisdokter te kunnen en eventueel een verwijzing te vragen voor een dermatoloog!

Stom in overvloed had ik de ingredientenlijst over een Chanel-huidcrã¨me alang weggegooid. Je ga gluren ofwel je de ingredientenlijst alsnog ergens mag vinden.

Vandaar heel benieuwd want verlangen is allemaal echt doen zoals u dan ook begrijpt. Wensen zijn een mooie huid :). Hoop dat u dan ook mijn belangstelling kwesties begrijpt en er wat mee mag.

Irriterende ingredienten kun je werkelijk tevens het beste vermijden op je scalp. Een shampoo spoel jouw vanzelfsprekend wel af, maar dit kan zijn wel in aanraking met de huid en mag zeker irriteren.

Zelf bezit nuttigen niet echt invloed zo lang ik weet voor mijzelf doch je geloof immers het de huid daar lekkerder op wordt zodra je een gezonde patroon aanhoud. Mijn huid wordt jammer in overvloed verslechterd lees meer via invloeden over behalve zoals de zon.

Laatst kwam je erachter het parfum en alcohol vrij hoog op de ingredientenlijst staan; alsnog boven het middelpunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *